Sorry Sint.

Oh boy… de kerstkriebels hebben me helemaal te pakken… Na mijn etagère ben ik ook aan het ontwerpen geslagen voor mijn wenskaartjes. Ik ben een kaartjesmadame. Het is zo leuk om gewoon een kaartje in de bus te krijgen, zoveel persoonlijker dan die online wensen.

Normaal maak ik mijn kaartjes volledig zelf maken, maar dit jaar kan ik de verleidingHome van Tadaaz niet weerstaan. Nog nooit maakte ik gebruik van een online kaartjesmaak dienst. Oudbollig. Weinig mogelijkheden. Saai. Eenheidsworst. Niet mijn ding. Tja… Ik had (lees je goed had) een beetje vooroordelen. Tadaaz heeft daar wel mijn ogen geopend. Oh boy.  Wat het nog leuker maakt, is dat sinds eind november je kaartjes nog persoonlijker kan maken met de nieuwe functie ‘editor’.

Je start met het kiezen van je kaart. Succes zou ik zo zeggen! Er zijn ontelbare mogelijkheden. Glitter, met foto of zonder, met een folie, originele vorm, eenvoudig of lekker druk,  … De ontwerpen gaan trouwens erg mee met de trends (niet dat ik daar zo van op de hoogte ben, maar ik ken pinterest ook ;-)).

Schermopname (76)

Na de keuze van je ontwerp, start je met het personaliseren. Je ziet de voor en de achterkant van je kaart en met de N I E U WE functie editor kan je de gekste tekeningen toevoegen. Sterren, hartjes, dieren, babyicoontjes,… Je kan ook een eigen afbeelding toevoegen, of een extra tekstvak. Daar ben je eventjes zoet mee me dunkt 😉

Zit je in de knoei, dan kan je een bericht sturen, zit je in tijdsnood, dan kan je je ontwerp bewaren om er later verder aan te werken. Perfect! Want neem het van me aan… de tijd vliegt tijdens het ontwerpen.

Eens alles ontworpen, kan je de kaartjes bestellen. Natuurlijk krijg je nog suggestie om bijpassende decoratie te bestellen. Ideaal om alles te matchen op je feestje. Ook krijg je de keuze om bijpassende omslagen aan te kopen. Een fijne verrassing bij het vullen van je winkelmandje was dat je kan aanklikken of je een goed doel wil steunen.  Er gaat dan 10 cent per kaartje naar  jouw goede doel van keuze. Het logo van het goede doel wordt dan op de achterkant gedrukt. Chapeau!!!!

6

Klikken, betalen… en halsreikend de postbode in de gaten houden.

Ik dacht… Dat eco kaartje… de print zal niet zuiver zijn, zeker die fijne sneeuwvlokken niet… maar niets is minder waar! Het kaartje is haarfijn geprint! Als verrassing zat er nog een leuk notitieboekje bij. Komt altijd van pas.

Wie een bestelling plaatst, kan genieten van 10% korting! Hiep hoi!!

Kaartjes: www.tadaaz.be

 

3 gedachten over “Sorry Sint.

Plaats een reactie