Let’s sti(c)k together blogtour: naughty met Wiske

Wie mij kent, weet dat ik van het minder sportieve type ben ( lees niet sportief). Het is niet zo mijn ding. Teveel gedoe en te weinig motivatie. Ik mis er ook wat creativiteit in… enfin. Ik kan 1000 redenen verzinnen om niet te sporten. Maar… zo’n kleine 3 jaar geleden, ontdekte ik een sport die op mijn lijf geschreven is. Polegym. Tuurlijk!

Turnen aan een paal. Echt iets voor mij. Hoewel, ik heb geen kracht, ben eerder van het lompe type en ik ben geen bezitter van een conditie. Maar de goesting om het te kunnen haalde me over de schreef en ik ging samen met Marlies aan de slag. HEERLIJK. Ik keek elke vrijdag uit naar de les en werd, echt waar, beter en sterker. Hoera! Ik polegymde tot ik zwanger werd van Liezie. Het sporten viel weer stil, tot… nu, op 1 september 2017 ga ik weer van start! Driewerf hoera. Ik heb er zin in! Echt zin…

Om wekelijks beter voorbereid te zijn, maakte ik een tas. Dit kwam goed uit, want ik doe voor het eerst mee aan de blogtour van Let’s Sti(c)k together. Het thema waar we de voorbije periode rond naaiden heet gepakt en gezakt // terug naar school. Een tas is handig om de wekelijkse spullen in op te bergen. Mijn tenue, (heila! Het is niet in niemendalletjes te doen hoor), een fles water en een handdoekje om de paal af te wrijven. Dat gaat samen in een perfect van formaat gemaakte tas. Ik koos voor de ‘Wiske’ uit Mijn tas.

Ik ging voor een girlie-girlie exemplaar met flamingo’s en een fuchsia binnenkant. Het fijne aan al wat naai-ervaring hebben is, dat je sneller tot eigen veranderingen kan komen. Ik naaide een binnenzakje voor mijn telefoon en de hengsels maakte ik in babyroze skai. Het was wat zoeken en ik heb dat idee vervloekt want het was niet eenvoudig om te komen tot wat ik voor ogen had. Helaas zijn daar wat sporen van te zien, maar we leerden weer wat bij. De bodem voorzag ik van een fijne strook in hetzelfde materiaal als de hengsels, op die manier kreeg ik een nog mooier geheel. Een XL paspel in de zijnaad gaf de finishing touch.

Ikke content en voor de gelegenheid maakte ik er nog een bijpassend zakje bij voor mijn kalkbal. Als dat niet gepakt en gezakt is voor de sportschool!!

111

Dat het maar gauw 1 september is! Let’s get naughty 😉

Zin om meer te lezen? Heel wat medebloggers gingen aan de slag met dit thema…

 Flaflinko // Unique Marieke//Girls in Uniform // Two Owlettes // Just Just10 // Nathalie’s Naaisels // Woohoo by Davina // Larth // Mimaloki // Naaiz // Wollebol // ViTess // Blogliesje // Tante Fee // 196 // Sewing à la carte  // Hutsepruts // Querida // Blogrevolution // Bij Oogappelsien // Lunatiek // Crealiefjes // Miss Pixie // Stokstaartje doet het zo // Just Delphine // Mamadammeke // Miel de Fleur // Stoffenspulletjes  // Noxeema  // Khadetjes //

 

Flamingostof: http://www.framalo.be

Fuchsia en sky: eigen voorraad (ik gok op Verkempinck Oostende)

Patroon: Wiske uit ‘Mijn tas’

28 gedachten over “Let’s sti(c)k together blogtour: naughty met Wiske

Plaats een reactie