* Helena *

Een  tja… een wat moeilijkere, meer gevoelige blogpost komt eraan. Eentje voor Helena en haar ouders, Peter en An. Het is niet zo eenvoudig de woorden te vinden om eraan te beginnen.

Het leven loopt niet steeds zoals gewenst of verwacht. Zo ook voor Peter en An. Zij werden half juli ouders van Helena. Helena, een sterrenkindje. Zelf ken ik Peter en An niet, maar Julie kwam met een heel speciale vraag. Of ik een herinneringendoos en wat schriftjes kon personaliseren voor Helena. Want het is vaak voor ouders van sterrenkindjes belangrijk iets tastbaars te hebben. Ikzelf weet niet hoe het voelt een sterrenkindje te hebben, maar ik kan me inbeelden dat iets tastbaar de pijn wat verzacht. Verzachten misschien, weggaan nooit.

Het fijne aan deze opdracht was, dat Julie graag wou meehelpen met het ontwerpen en het maken. Het idee was op zijn Julies (groots en veel) en samen konden we een prachtig ontwerp verwezenlijken. Het resultaat gaf heel wat voldoening, ik hoop oprecht dat An en Peter iets hebben aan hun geschenkje. Julie heeft het met heel haar hart gemaakt. En een dikke merci aan Julie voor het vertrouwen. Het geeft voldoening ook te kunnen helpen aan minder evidente geschenkjes.

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit kwijt…

Peter en An, alleen maar goede vibes en kracht. #meerdanontwerpenalleen

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s