Ready… set…

nye_003

Elk jaar opnieuw lijkt het jaar zo voorbij te vliegen. En wat was 2016 alweer een leuk, spannend, zot, creatief, uniek, open, vernieuwend, en zoveel meer jaar.

Met Yjonis gaat het goed. Ik kreeg (en krijg) veel kansen om samen te werken, veel leuke opdrachten en vragen om te workshoppen. Ja, met liefde en passie. Fijne mensen ontmoet. Creatieve ideeën opgedaan en vooral nieuwe vrienden gemaakt. Waarvoor dank!

Yjonis gaat in 2017 op hetzelfde elan verder. Na lange tijd werk ik weer aan een lingerie op maat opdracht.Oe… spannend! Ik hoop dat het nog in mijn vingers zit… maar ik denk het wel, want de passie is groot. Ook staan er 2 reeksen patroontekenen voor beginners op het agenda. Bij Framalo. De januari reeks is al volzet, maar bij die van april is nog plaats. Wees welkom!  Dat het fijn is, lees je hier. Ook blijf ik heerlijk bloggen voor Feeërieke. Producten testen, creatief zijn, … I love it! Ik maak er werk van om meer patronen te delen met jullie. Eens ik weet hoe dat werkt. Voorts zou ik graag opdrachten op maat uitvoeren en geven van enkele leuke workshops. Maar mijn aller aller aller diepste droom zou ik graag dit jaar verwezenlijken. Een webshop met eigen gemaakte nippies. Een droom die al 8 maanden in mijn hoofd zweeft en het is tijd dat die waarheid wordt. Ik maak er werk van.

En privé gaat het ook goed. Ja. 2016 was vooral hobbelig met Vince. Maar daar blog ik later eens over, als de emoties wat gezakt zijn en de aanvaarding meer voltooid… Liezie die raakt er wel. Ze is zo open en vrij. Ze had een fijn jaar als ik haar zo zie rondhuppelen en haar haar begint te groeien. Als dat geen goed nieuws is. En met Dries… daar gaat het ook prima mee. Hij steunt me in al mijn gekke projecten en houdt me soms met de voetjes op de grond… En ik zien em zoo gern!

Ook vond ik mijn plekje op mijn werk. Het heeft even geduurd voor ik vrede had met mijn verplichte verschuiving naar de wijkschool, maar nu is het goed. Groen, rustig en topcollega’s. Ik voel me er vrijer en dat is een meerwaarde voor mijn leerlingen. Ik krijg meer kansen om mijn ideeën uit te voeren en dat is echt fijn.

En voor 2017, tja. Blijven gaan denk ik dan. En doen waar ik me goed bij voel. Tijd voor mezelf nemen, af en toe stoppen. En ik heb een opgelegd voornemen. Meer orde. Bedankt.

Do more of what makes you sparkle!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s