Topaz ♥♥♥ en een mini win actie.

Na mijn boompjes (die trouwens goed gekomen zijn) en Vince die het te weten kwam van het-minder-echt-zijn van de Sint (en de tandenfee en de… ) had ik de kerst kriebels helemaal te pakken.

Elk jaar maak ik onze eigen kaartjes. Ik hou ervan om te knutselen, misschien daarmee.

Bij Feeërieke vond ik mooie glittervinyl. Topaz kleurig. Waarschijnlijk is dat een sjiek woord voor goud, want ik heb dat moeten opzoeken. Eenvoud siert dit jaar. En met al die glitters moet er niet veel anders bij.

Mijn ontwerpjes zijn goed gelukt. Hoewel ik nog niet weet hoe ik die met de ‘cracker’ of knalbommetje zal versturen. Waarschijnlijk steek ik er best nog een waarschuwing bij ‘opgepast, kan knallen’. Hahah, stel je voor zeg.

En ik blijf ook voor de topaz gaan. I’m a gold lover, maar mijne wederhelft verkiest de glitter blauwe.Ik blijf ook kiezen voor deze gerecycleerde kaart. Mooi en mijn stijl.

Oef! Het is het eerste jaar dat ik geen kaartjes stress heb. Laat ze maar komen, die feestdagen! 🙂

OJA… Zin om 3 kaartjes te winnen? Post een fijne boodschap op mijn blog en je maakt kans… Meedoen kan tot volgende week. Dan kiest mijn zoon de gelukkige! Succes!

kaartjes: action

crackers en herten: hema

glittervinyl: feeërieke

11 gedachten over “Topaz ♥♥♥ en een mini win actie.

  1. Heel mooie kaartjes Joni , ze stralen uit dat het een fijne Kerst wordt en ze laten ons groot dromen van een wonderlijk Nieuwjaar…
    Heerlijk dat ik dit met jou en de uwen mag delen…

    Geliked door 1 persoon

  2. Het is toch elk jaar weer een uitdaging om originele en mooie kerstkaartjes te vinden, maar jij bent er alvast in geslaagd! En ook nog eens zo schoon op tijd (enige jaloezie is onvermijdelijk in mijn geval 😉 ). Goed gedaan!

    Like

      1. Oh, wat een ontzettend fijne afsluiter van het weekend! Ik mail je meteen, dank je wel alvast!

        Like

Plaats een reactie