Emoties en patroontekenen ;-)

Yjonis staat voor heel wat. Ik ben een bezige bij. Al altijd geweest. Merci ouders van mij… Ik hou van knutselen, prutsen, dingen ontwikkelen, verbeteren, naaien, plakken, … Enfin, ik ben erg erg erg graag creatief bezig. ‘ t Is mijn lang leven. En daarenboven… leg ik het nog eens graag uit ook. Vandaar dat ik ook tal van workshops geef. Vooral workshops waar ik zelf achter sta over onderwerpen die ik fijn vind.

Zoals patroontekenen. Op zich is dat niet zo leuk. Veel denkwerk, je moet je hoofd erbij houden, precies werken, … maar oooo zzoooo boeiend eens je weet hoe de vork in de steel zit. Ikzelf teken niet zo ontzettend veel eigen patronen. Ik gebruik mijn kennis om toe te passen op bestaande patronen. Want alles kan altijd wel beter… Stiekem denk ik dat ik wat vrees heb om zelf een patroon te ontwikkelen. Uitvoeren is de oplossing, maar tot nog toe is dat er niet van gekomen. Dromen houden me creatief, vandaar misschien.

Enfin, mijn (ondertussen niet meer) laatst uitgewerkte workshop is basiskennis van het patroontekenen. De cursus bestaat uit 5 intensieve lessen. Maatnemen, de rok, het basiscorsage, 3 kraagjes en de ééndelige mouw komen aan bod.

Niet alleen voor mijn studentjes is het werken, ook voor mij. Mensen met echt interesse hebben kritische vragen en maar goed ook. Dat houdt mij scherp. Mijn ‘testgroepje’ heeft al 4 lessen achter de rug en als ik hen zelfstandig zie werken, weet ik dat het goed is. Klare en duidelijke taal, uitleg op hun vragen. We zijn goed bezig. En ik weet nu ook dat Alie express wel betrouwbaar is 😉

Ik doe mijn best, met passie en goesting <3.

En ik hoop dat ik Windy, Emelie, Tania, Fien, Tamara en Ellen een stukje wijzer heb mogen maken. En dat ze zelf aan de slag gaan met het tekenen van eigen patronen of het verbeteren van bestaande.

Fijne en intensieve workshop!Merci ladies om deel te nemen ❤ ❤ ❤

Zin om ook mee te volgen? Welkom bij Framalo in april.  Jajaj, de januari reeks is reeds volzet 🙂 …. klikkerdeklikker de klik op: patroontekenen bij Framalo.

Jullie zijn niet alleen in april welkom bij Veerle hoor! Haar winkel is een paradijs om in te snuisteren. Binnenspringen dus!

 

8 gedachten over “Emoties en patroontekenen ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s