Maatwerk met een hoge ‘stressfactor’.

Onze directeur werd in de grote vakantie voor het eerst opa. Mijn collega’s vroegen me een gepersonaliseerd geschenk te maken. OW! Grote opdracht. Die ik absoluut met nog meer zorg dan anders wou afwerken.

Iets ontwerpen en maken voor ouders is evidenter dan voor opa’s. Ik wou niet enkel iets maken voor kleine Emile, ook voor opa. Een logeertas is altijd plezant. Zeker als die gepersonaliseerd is naar het geboortekaartje.

Daarnaast wou ik ook wat humor gebruiken. Na overleg met de collega’s kozen we 2 spreuken. Het pakket was volledig met een slabbetje, zeverdoekje, romper, flex naampjes om te strijken en een draagtas voor de zware dossiers ;-).

direc-1

direc-3direc-2

Oja, de directeur was erg emotioneel over dit geschenk en mama Ann-Sofie zei dat het een van de mooiste geschenken was die ze kreeg voor kleine Emile… Waauuww..

Ook kreeg ik de opdracht iets te maken voor het trouwfeest van Kirsten en Jordy. Kirsten is onze fijne collega die de kleine rakkers onder haar vleugels neemt. Zij kreeg een jeep voor en avontuurlijk huwelijk. De letters van just married maakte ik uit gouden glitter vinyl. “Een happily ever after” gewenst!

tas: villa sanseveria

rompertje, auto, plank, houten hartje: eigen voorraad

slabbetje en zeverdoekje: eigen patroon

draagtas: MERCI Valerie

flex en vinyl: feeërieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s