Ai ai ai…

Veel ideeën in mijn hoofd, maar helaas nog niet tot uitvoering gekomen. Ewel ’t is te zeggen… Sommige ideeën en tutorials zijn half in orde. Maarja, wat ben ik er nu mee?

Druk, te druk. Dat is het. Rapporten op school, baby geboren van vrienden, opdrachtjes die binnen lopen, naaien voor dochter (ik wil een glitterelastiek-rokje maken) en zoon (een zwart-wit panda trui maken). Mijn to do lijst is er één geworden met “wat heb ik morgen nodig?” “wat moet morgen af zijn?”. En dan floept er plots weer iets in mijn hoofd, aiaiaiaiai…

Maar stiekem heb ik tijd gemaakt voor de dingen die echt belangrijk zijn. Mijn gasten. Vince en Liezie nam ik zaterdag mee op sleeptouw. Het was Vince Verwendag. Omdat hij het verdient.

Snoepjes kopen, naar zee met de go-cart rijden en een te groot ijsje eten. Dat wou hij doen. Et voila!

Liezie zette haar eerste stapjes (aan de hand nog wel) op de zeedijk! En ze zat voor het eerst in een go-cart aan zee. Ewel, haar blijheid, haar zwaaien met de handjes en gillen van plezier zou ik voor geen geld hebben willen missen.

En Vince, die was de koning te rijk. Hij stuurde de go-cart (en mijn hart) alle kanten op, en genoot van zijn poepjessmaak ijs… En hij maakt me een o zo trotse moeder!

To do lijstjes… Even vergeten. ‘ t Is bijna vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s